Digitalisering av arkiv

Enkelt, säkert och arbetsbesparande e-arkiv

Om oss


Skicka över en pärm - Vi skannar, indexerar
och gör innehållet fritextsökbart i er egen databas i vårt e-arkiv.


Digital samordning av information

Vi är ett företag inom digital information som grundades 2001. Vår affärsidé är att skapa kvalitativa och kompletta tjänster som ska förbättra digital samordning av information.

Vi har i dagens läge ungefär 10 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi har även ett dotterbolag i Estland. Vår främsta marknad är Sverige och Norden, men vi har även kunder i Nya Zeeland, Australien och Kanada.  

Visionen: att bli en ledande aktör

Vår framtidsvision är att bli en ledande aktör inom digital informationshantering och dokumentsäkring. Vi riktar oss främst mot finans- och försäkringsbranscherna, men arbetar också inom andra branscher. Våra lösningar är alltid innovativa, framtidsinriktade och ofta unika på den svenska marknaden. Men grundtanken är enkel: det ska vara lika enkelt att spara och sedan hitta dokument oavsett om de är i digital eller analog form.

Ett prestigelöst samarbete och delande av kunskaper är alltid i fokus för oss. Vi levererar alltid som utlovat och lite till – vi vill överträffa kundens förväntningar genom att addera värden utöver det vanliga. Vi utövar även ledarskap i förhållande till såväl kunder som medarbetare – något som ställer höga krav på mod, vision och integritet.

 

E-post, inskannat, webbformulär – vi hanterar dokument i alla former